Petterslundsgatan 33 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 990 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 33

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82,4 m²
  • Byggår: 1962

Ytterst välplanerad trea, praktiskt belägen på halvtrappa i populära Fålhagen med gångavstånd till city, nära till Resecentrum och Vaksala torg. Lugnt läge med sovrumsfönster mot innergården. Här finns även närhet till flera bra skolor och förskolor.

Lägenheten är genomgående gott skick med mycket bra planlösning. Tack vare öppningen mellan kök och vardagsrummet känns lägenheten både modern och luftig. Planlösningen ger er: Välkomnande rymlig hall med klädkammare. Fräscht renoverade badrum i smakfull stil med kombimaskin, tvätt och tork.. Modernt fullt utrustat kök i delvis öppen planlösning mot stort vardagsrum. Ett sovrum med bra förvaring i garderobsvägg samt utgång till balkong i söderläge mot lugn innergård. Ett praktiskt planerat sovrum/kontor.

Väldigt stabil förening med låg belåning!

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Karta för Petterslundsgatan 33

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-33-21338914

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar