Petterslundsgatan 27 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 975 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 27

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 1963


Välkommen till denna charmiga och välplanerade fyra, perfekt belägen med både lugn och närhet till stadens puls. Här möts du av ljusa och luftiga ytor genom hela bostaden, skapade för harmoni och trivsel.

I denna populära förening med förmånliga avgifter ingår till och med bredband och kabel-TV i månadsavgiften, vilket ger en bekymmersfri tillvaro. Den cirka 84 kvadratmeter stora lägenheten bjuder på ett rymligt vardagsrum med generösa fönster och en öppen planlösning mot köket, samt tre bekväma sovrum varav ett med tillgång till en härlig balkong i sydostläge med utsikt över innergården.

Ett av de två toalettutrymmena är utrustat med badkar, medan tvättmaskinen är praktiskt placerad i det andra. Köket är en inbjudande plats för samvaro, med gott om förvaring och moderna rostfria vitvaror. Den ljusa hallen erbjuder inte bara generösa förvaringsmöjligheter utan även en tilltalande walk-in-closet för den kräsne klädentusiasten.

Belägen i ett barnvänligt område med lekplatser på gården och närhet till förskolor och skolor, är detta en idealisk plats för familjen. Med närhet till både idrottsplats och livsmedelsbutiker som Willys, samt tillgång till kultur och shopping på Vaksala torg och affärshuset Kvarnen, är bekvämligheterna talrika och nära till hands.

Observera att bredband med en hastighet på 100 Mbit/sek från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften, vilket ytterligare förstärker det bekväma boendet.

Karta för Petterslundsgatan 27

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-27-21328846

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar