Petterslundsgatan 19 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 19

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 77,2 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till Petterslundsgatan 19 – en adress som omedelbart kommer att få dig att trivas. Här kan du njuta av det bästa av två världar: ett lugnt och tryggt kvarter samtidigt som du har gångavstånd till citykärnan, perrongen och olika universitetsbyggnader.

Denna fantastiska lägenhet är en perfekt fyra med tre sovrum, allt i modern stil och med smart planering. Ett av sovrummen erbjuder en utgång till en charmig balkong där du kan njuta av frisk luft och avkoppling. Förvaring är inget problem här, tack vare den smart inbyggda förvaringen i den rymliga hallen.

Ett modernt kök i direkt anslutning till vardagsrummet gör det enkelt att umgås och laga mat samtidigt. Belysningen förhöjer upplevelsen med spottar i taket, som ger rummet en stilren och modern touch.

Bo i trygghet och stabilitet hos Brf Dan, en välskött förening med en låg belåningsgrad. De har genomfört flera betydande renoveringar, inklusive fasad, tak, säkerhetsdörrar, stamrenovering och elstambyte. Dessutom har du tillgång till en rad faciliteter som två tvättstugor, skyddsrum, övernattningslägenhet, bastu, snickarbod och ett fullt utrustat gym.

Läget i Fålhagen är oslagbart och har blivit ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Du har nära till matbutiker, och bara en kort promenad bort hittar du den härliga gallerian Kvarnen med allt från systembolag till frisör och blombutik. Området erbjuder också flera restauranger, gröna parker och vackra promenadstråk. För pendlare är detta en dröm, med resecentrum bara en kort promenad bort. Om du föredrar bil är det enkelt att ta sig ut på E4:an via Tycho Hedéns väg.

Tveka inte att ta chansen att bo på denna fantastiska adress där allt du behöver är på bekvämt avstånd. Ge dig själv möjligheten att uppleva det bästa av Uppsala i en modern och välskött bostad – välkommen till Petterslundsgatan 19!

Karta för Petterslundsgatan 19

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-19-20315908

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar