Petterslundsgatan 19 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 19

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61,3 m²
  • Byggår: 1963

Petterslundsgatan 19 är en adress att trivas på. Här bor ni i lugna och trygga kvarter med gångavstånd till citykärnan, perrongen och olika universitetsbyggnader.

Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning, ett fint renoverat kök med goda arbetsytor och plats för ett matbord. Vardagsrummet är ljust tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns plats för en större soffa med tillhörande möblemang. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med plats för en större säng samt utgång till balkongen. Badrummet är stamrenoverat.

Här bor ni i stabila och välskötta Brf Dan. Förningen har låg belåningsgrad och har utfört flertalet av de stora renoveringarna, några att nämna är fasad, tak, byte till säkerhetsdörrar samt renovering av stammar och elstambyte. Föreningen disponerar även över ett flertal faciliteter som två tvättstugor, skyddsrum, övernattningslägenhet, bastu, snickarbod och gym.

Området Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Här bor man mer närhet till flertalet matbutiker och en kort promenad bort finner man även gallerian Kvarnen som bland annat erbjuder systembolag, frisör och blombutik. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Välkomna på visning!

Karta för Petterslundsgatan 19

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-19-21329641

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar