Petterslundsgatan 14E – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 14E

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24 m²
  • Byggår: 2007

Nu ges tillfälle att förvärva en lägenhet med ett av de bästa lägena i huset på Petterslundsgatan 14. Här bor du på välplanerade kvadratmeter, högst upp i huset med hiss från markplan och en balkong med sol större delen av dagen i sydvästläge mot parken och utan insyn med vacker utsikt mot domkyrkan. Balkong har platsbyggd bänk med förvaring.

Planlösningen fördelar sig på ett fint kök med gott om förvaring och moderna vitvaror, bl.a. integrerad diskmaskin. Utöver det som från början funnits i bostaden finns även en platsbyggd möbel med extra förvaring invid vägg och fönster, som går att sitta på, samt ett skrivbord med överskåp. Högt i tak och optimalt planerat med loft med dimbara spotlights under och plats för soffa eller säng om denna inte placeras på loftet. Badrummet är rymligt och klätt i mosaik. Här finns både dusch och tvättmaskin. Genomgående har bostaden ljusa ytskikt och en modern standard.

Fålhagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, med lugna gator, föreningens hus har ett väldigt attraktivt läge men ändå ostört från de större trafikerade vägarna. En-två minuters promenad till busshållplats med direktförbindelse till Science park och Uppsala universitetsområde. Fem-tio minuters promenad till resecentrum och gågatan och i närheten finns flera matbutiker (Coop, Ica, Willys), grönområden och pittoreska kvarterskrogar. samt gallerian Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga månadsavgiften som inkluderar varm- och kallvatten, tv, bredband 100 Mbit/s och kollektivt bostadsrättstillägg.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Karta för Petterslundsgatan 14E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-14e-21348778

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar