Petterslundsgatan 14E – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 14E

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24 m²
  • Byggår: 2007

I Fålhagen finner du denna charmiga och välskötta 1:a med en inbjudande atmosfär. Genomgående fint parkettgolv sträcker sig över lägenheten och kombinerat med de vita väggarna skapas en ljus och luftig känsla. Köket är utrustat med diskmaskin.

Den innovativa lösningen i det stora rummet är enastående. Här finns utrymme för både sovplats, en rymlig soffgrupp och en trevlig matplats. Dessutom leder en dörr ut till den härliga balkongen som vetter mot den mysiga gården, vilket ger en avkopplande och privat atmosfär. Balkongen fångar dessutom det bästa solläget, perfekt för avkoppling eller att njuta av en kopp kaffe på morgonen.

Badrummet är fräscht och helkaklat, utrustat med en praktisk tvättmaskin för extra bekvämlighet. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma i denna underbara lägenhet i Fålhagen.

Området Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva, med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där ni har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer ni bilen tar ni er via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Karta för Petterslundsgatan 14E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-14e-21329151

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar