Pelargatan 26 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Pelargatan 26

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till denna underbara lägenhet på Pelargatan 26 i Uppsala – ett perfekt hem som nu kan bli ditt med både altan och balkong och en fantastisk utsikt över grönskande åkermarker!

Väl inne i lägenheten finner ni en välkomnade hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i klädkammaren. Tilltalande kök som ligger i en halvöppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta. Köket har högkvalitativa vitvaror och utrymme för en större matgrupp med plats för hela familjen.

Inbjudande vardagsrum med bra sociala ytor samt utgång till bostadens stora, lättmöblerade balkongen på ca 10 kvm med utsikt mot grönskande åkermarker.
Vidare finner ni ett större sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt med bekvämligheter såsom golvvärme.

I denna bostad finner ni rymliga rum, fräscha ytskikt och ett rikligt fint ljusinsläpp som tillsammans är bidragande faktorer till den härliga känslan som bostaden besitter.
Med en bostad bestående av balkong och uteplats kan ni välja om ni ska njuta av solen eller skuggan – valet är ert.

Här bor ni i en stabil och välskött förening. Till bostaden hör ett förråd nere på källarplan om ca 4 kvm. Garage finns under huset som ni enkelt kan nå med hissen.

Här bor ni i Stabby, ett tryggt och barnvänligt område med direkta närhet till Uppsalas stadspuls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. I närheten finner ni Fyrisån med vackra promenadstråk längs vattnet, Fyrishov ligger inom gångavstånd, där både ute- och inomhusbad erbjuds samt bowlinghall och idrottsanläggningar.

Mimmi Ekholms plats ligger tvärs över gatan och där finner ni restauranger, vårdcentral, apotek, mataffär, gym och annan service. Stabbyskogen ligger precis utanför föreningens port med härliga stråk och bra motionsspår som under vintertid förvandlas till skidspår.

Ekonomikum och nationslivet ligger ett stenkast bort och detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt.

Välkommen till ditt nya hem i Norra Luthagen, där bekvämligheter och natur samspelar för att erbjuda en trivsam och praktisk livsstil.

Karta för Pelargatan 26

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-pelargatan-26-18454217

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75221

Lämna en kommentar