Parkvägen 5 – 4 – Heby kommun

Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Villa Parkvägen 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår: 1951

Välkomna till Parkvägen 5, Tärnsjö

Rymlig och välplanerad 1 1/2-plansvilla med källare. Huset har ett trevlig renoverat barkök med öppen planlösning mot ett ljust vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum och ett fint renoverat badrum. Utöver detta, finns en inredningsbar trapphall med utgång till en balkong i sydost läge. Källare med gott om förvaring, tvättstuga och ger även plats till husets nya moderna luft/vatten-värmepump. Tillbyggt garage med snickarbod. Här bor du centralt med promenadavstånd till matbutik, förskola och skola F-6.

Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala.
Här finns ca 1 500 invånare och god allmän service i form av matbutik (ICA nära), frisör, pizzeria/restaurang ( 67:ans grill och Faster Veras cafe m m.

Vid Furuvallen finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana.

Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns.

Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Östa källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning.

Välkomna att ringa för visningstid!

Karta för Parkvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tarnsjo-heby-kommun-parkvagen-5-21236956

Avstånd till vatten: 900

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74045

Lämna en kommentar