Österängsgatan 83 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 525 000 kr

Beskrivning av Radhus Österängsgatan 83

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 118 m²
  • Byggår: 1978

Välkommen till detta bekväma boende i citynära 2-plans radhus i populära Fålhagen med pendlarläge både för tåg och bil. Huset har insynsskyddad och ombonad altan med markis samt praktiskt förråd för dynor mm vid husets entré, funktionell planlösning med 3-4 sovrum och garage i länga.

Planlösningen erbjuder på entréplan kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till altanen, detta rum kan delas upp om ytterligare ett sovrum önskas, tvättstuga, rymlig klädkammare och wc med handfat. En trappa upp finns hall med bra förvaring i rejäl garderobsvägg med skjutdörrar, badrum och tre rymliga sovrum, alla med fina ekparkettgolv från 2008.

Huset har uppvärmning via fjärrvärme, 3-glasfönster från 2012-2013, låg energiförbrukning, nya innerdörrar, indraget fiber och garageplats i länga.

Österängsgatan 83 är beläget i ett lugnt, tryggt och barnvänligt område med bilfri innergård. För barnfamiljen är detta ett optimalt läge med närhet till både förskola och skola, vilket gör vardagen smidig och bekväm. På bara 10 minuters promenad når du Resecentrum och citykärnan, vilket ger dig tillgång till allt staden har att erbjuda. En välsorterad mataffär finns runt knuten, vilket gör livet ännu enklare. För dig som pendlar med bil är läget optimalt, med närhet till E4a påfart.

Karta för Österängsgatan 83

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-falhagen-uppsala-kommun-osterangsgatan-83-21336857

Avstånd till vatten: 1400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar