Österängsgatan 28C – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Österängsgatan 28C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 98,2 m²
  • Byggår:

Äntligen är en stor fyra i populära Fålhagen till salu!

Välkommen till denna fina och välplanerade bostad, högt upp i hus med hiss.

Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i rummet. Stilrent kök med bra arbetsytor och gott om förvaring bakom de ljusa skåpsluckorna. Från matplatsdelen kommer du till en inglasad balkong som vetter mot den lugna innergården. Trevlig lekplats på gården där man kan släppa ut barnen och ändå hålla uppsikt. Vidare har bostaden tre rymliga sovrum varav två med flertal garderober. Ett fantastiskt fint helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Bostaden erbjuder även en gäst WC och i källarplan finns ett förråd för övrig förvaring. Separat kö till extra förråd.

Brf Finn är en omtyckt förening som erbjuder en härlig innergård med grillplats och boulebana, hobbyrum, samlingslokal, cykelförråd, tvättstuga och torkrum.

Här bor du i ett lugnt läge med promenad avstånd till Resecentrum och City med allt vad staden har att erbjuda. Alldeles runt husknuten finns mataffär. Även närhet till Uppsala Konsert & Kongress och Vaksala torg som emellanåt erbjuder grönsakshandel, blomsterhandel och loppmarknad. På motsatt sida har du också Gränbystaden med stort utbud av butiker, caféer, restauranger, service och upplevelser.

Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats, alternativt tar du cykeln på ca 5 minuter in till centrum eller promenerar till centralstation på ca 10 minuter. För dig som pendlar med bil är det väldigt lämpligt med närhet till E4:an.

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu eller kontakta ansvarig mäklare, Kristofer Hamberg mer info!

Karta för Österängsgatan 28C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-osterangsgatan-28c-21272200

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar