Österängsgatan 12E – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Österängsgatan 12E

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen hem till Österängsgatan 12E – Ditt nya drömboende i hjärtat av Fålhagen!

Upptäck en harmonisk och välkomnande atmosfär i denna utsökta bostad som erbjuder en perfekt kombination av stil, funktionalitet och trivsel. Belägen på Österängsgatan 12E i det eftertraktade området Fålhagen, får du inte bara en adress, utan en livsstil.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som inte bara är praktisk utan också stilfull. Här finns gott om plats för att organisera och förvara dina tillhörigheter på ett snyggt sätt.

Det moderna och fullt utrustade köket är hjärtat av denna bostad. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet blir detta det perfekta samlingsrummet för familj och vänner. Här kan du laga läckra middagar medan du samtidigt deltar i konversationen eller håller ett öga på barnen som leker.

Bostaden rymmer tre väl tilltagna sovrum, var och en utstrålar en känsla av lugn och avskildhet. Det största sovrummet öppnar upp mot en privat balkong, skapande en underbar plats för avkoppling och njutning av soliga dagar eller stjärnklara nätter.

Badrummet är elegant utformat och rymmer en praktisk tvättmaskin för att göra vardagen ännu smidigare. Dessutom finns en extra toalett, en ovärderlig detalj som verkligen underlättar i familjens morgonrutiner.

När det kommer till föreningen kan du känna dig trygg. Med en solid och välskött ekonomi samt låg belåningsgrad skapar föreningen en stabil grund för din investering och boendesituation.

På Österängsgatan 12E bor du i en välordnad och stabil förening med låg belåningsgrad, låga månadsavgifter och låga parkeringshyror. Föreningen har en ovanligt välskött och härlig innergård. Här finns stora grönytor samt lek- och grillplatser att nyttja. Bostaden är belägen i Fålhagen i ett centralt men lugnt läge med promenadavstånd till all tänkbar service kring Centrum och Kvarnengallerian. Här bor du även med närhet till kommunikationer, mataffärer (Willys ett stenkast bort) och kolonilotterna vid Flora-Linnéa. Perfekt läge för den som pendlar tack vare kort promenadavstånd till Resecentrum.

Österängsgatan 12E är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa nya minnen och uppleva det bästa av Fålhagen. Ta chansen att uppleva detta unika boende – kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya drömboende!

Välkommen hem.

Karta för Österängsgatan 12E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-uppsala-kommun-osterangsgatan-12e-21272264

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar