Orgelgatan 9 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Orgelgatan 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 2020

-KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING-

Varmt välkommen till Orgelgatan 9 och detta omsorgsfullt utformade boende med 2 rum och kök på 52 kvm, beläget på våning 4.
Här möts du av en öppen planlösning med generös takhöjd och stora glasdörrar som öppnar upp till en förtrollande balkong, skapandes en nästintill närmast nätlös förbindelse mellan ute och inne.

Interiören pryds av enhetligt ljust pigmenterat ekgolv och väggar i ljusa nyanser, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Gardinskenor i taket ger en ombonad och lyxig känsla.
Badrummet är stilfullt kaklat och erbjuder moderna bekvämligheter som en kombinerad tvättmaskin och behaglig golvvärme.

Köket är en fröjd för ögat med sin eleganta urbanska stil, där sammetslena köksluckor, integrerade vitvaror och noga utvalda materialval skapar en härlig köksmiljö.

Sovrummet är rymligt och ljust med gott om förvaringsmöjligheter bakom garderobsväggen och en separat utgång till balkongen, som bjuder in till sköna stunder i södersolen.

Denna bostad ingår i Brf Block, en förening som andas estetik, komfort och avkoppling. Som medlem har du privilegiet att ta del av tre takterrasser, komplett med utomhus kök och bastu. Här har man även en panoramautsikt över det vackra Uppsala. Denna bostad erbjuder en harmonisk livsstil, där varje material och detalj noggrant valts ut av arkitekten med ett öga för skönhet och funktion. Njut av ett boende där kvalitet och estetik möts i perfekt symbios.

Till bostaden hör ett rymligt förråd om ca 4kvm. Föreningen har också garage på bottenplan som du når med hiss.

I Kapellgärdet bor ni centralt med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I det direkta närområdet finns närlivs med paketombud, skolor och förskolor samt fina lekplatser. För den aktive och träningsintresserade finns det flertalet gym i området samt närhet till Röboskogen med motionsspår och utegym. Närhet är det även till Fyrisån och Fyrishov som erbjuder äventyrsbad, simbassänger, gym och relax. Bra kommunikationer utanför porten samt gång- och cykelavstånd till centrum och resecentrum. Via Bärbyleden, Luthagsesplanaden eller Tycho Hydéns väg tar du dig enkelt ut på E4:an.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Orgelgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-orgelgatan-9-21320493

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar