Orgelgatan 8 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Orgelgatan 8

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 42 m²
  • Byggår: 2023

När du kliver in i denna tvåa möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Den leder direkt in till det stora och ljusa vardagsrummet som förlängs av en härlig balkong. Här finns gott om utrymme att bjuda hem nära och kära och vid större kalas kanske du väljer den gemensamma takterrassen med både matplats och kök samt tillhörande bastu och relax?

Populära Kapellgärdet Arena V ligger perfekt för dig som vill leva nära naturen och samtidigt ha Uppsalas restauranger och butiker endast 1.6 km bort. Här har du alla möjligheter till en aktiv vardag med löparbana och utegym på gården. I närområdet hittar du idrottsanläggningar, parker och friluftsområden med spår för vandring, cykel och skidåkning. På sju minuter tar du cykeln till Uppsala Resecentrum där du kan ta pendeln vidare till Stockholm eller tåget norrut. Området har också ett stort utbud av skolor och förskolor – den närmsta hittar du faktiskt i husets bottenvåning.

I denna genomtänkta byggnad bor du i ett Svanenmärkt hem där hållbara och energisnåla lösningar håller driftkostnader nere, och kvalitetsmaterial i inredningen gör att du kan njuta av ditt boende nu och i en lång tid framöver. Här finns gott om ytor för förvaring och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Dessutom är alla lägenheter utrustade med egen balkong vilket förstärker känslan av rymd.

I Kapellgärdet Arena V är det lätt att njuta av livet på hemmaplan. För långväga gäster finns ett övernattningsrum att låna. Och när du själv vill transportera dig finns både el-lådcykel och elbilspool att tillgå. Det finns även cykelverkstad för dig med egen cykel och garage under gården för dig med egen bil. Kapellgärdet Arena V erbjuder så mycket mer än en bostad, då gemenskapen i grannskapet och alla dess faciliteter gör vardagslivet både enklare och rikare.

Karta för Orgelgatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-orgelgatan-8-21272383

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar