Orgelgatan 7 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Orgelgatan 7

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 45 m²
  • Byggår: 2020

Välkommen till Orgelgatan 7, en modern och ljus lägenhet belägen på tredje våningen i en nybyggd fastighet från 2020. Här bor du i en lägenhet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig och social miljö, perfekt för att bjuda in vänner till middagar eller mysiga filmkvällar. Det stora fönstret från golv till tak i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd och öppenhet.

Sovrummet är rymligt med flera garderober, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Här kan du skapa en lugn och avkopplande oas, perfekt för att ladda upp inför en ny dag. Badrummet är också rymligt och utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagen och ger dig mer tid att njuta av livet.

Lägenheten har en rymlig balkong med förmiddagssol, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller läsa en bok. Föreningen erbjuder gemensamma takterrasser med spa och utekök, vilket ger extra lyx i vardagen. Här kan du njuta av en avkopplande stund i spat, laga mat i det gemensamma uteköket eller bara njuta av utsikten över staden.

Fastigheten är nybyggd, vilket innebär låga underhållskostnader och en bekymmersfri boendemiljö. Föreningen, BRF Block, är en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Lägenheten ligger i det populära området Kapellgärdet, nära Resecentrum med enkel tillgång till tåg- och bussförbindelser. Här bor du med gångavstånd till stadskärnan med affärer, restauranger och caféer. För den träningsintresserade finns flera träningsanläggningar på gångavstånd, som Actic, Friskis&Svettis och Nordic Wellness.

Området erbjuder också flera natursköna områden perfekt för promenader, joggingturer eller picknick. Närheten till Heidenstamstorg och Fyrishov ger dig tillgång till olika aktiviteter och evenemang.

Detta är en lägenhet som erbjuder en modern och bekväm livsstil i en av Uppsalas mest eftertraktade områden. Välkommen att uppleva den själv!

Karta för Orgelgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-orgelgatan-7-20443315

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar