Orgelgatan 12 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Orgelgatan 12

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 96 m²
  • Byggår: 2019

Gemensam takterrass // Öppen planlösning // Inglasad balkong

I denna välplanerade fyra, uppförd 2019 andas fortfarande nyproduktion! Väggarna går i mjuka naturnära kulörer som skapar en harmonisk känsla, bostadens absoluta höjdpunkt är den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Den överhängande bardisken formar en naturlig social mittpunkt vid sociala tillställningar. Om inte den väl tilltagna inglasade balkongen vore nog så finns en gemensam takterrass i absolut bästa solläge!

Med fönster i två väderstreck fylls bostaden av ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostadens större badrum är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under den praktiska arbetsbänken med förvaring ovan. Lägenheten innehåller tre generösa sovrum varav det ena har en anslutande klädkammare med fönster som även kan användas som hemmakontor.

I Brf Höjdhopparen är det lätt att trivas. Innergården är utrustad med ett uppskattat ute gym för föreningens medlemmar. Du har även möjlighet att nyttja den stora gemensamma takterrassen där du kan boka grillen för härliga sommarkvällar med vännerna. Gemensamt tecknad el håller driftskostnaderna nere. Bostaden har även en bil-pool där du har möjlighet att låna bil via digital bokning. Ett smidigt och grönt alternativ för dig som bara behöver bil ibland.

Med sin närhet till city har Kapellgärdet vuxit till att bli ett av Uppsalas mest älskade områden. Här bor folk i alla åldrar. Du bor i trygga och lugna kvarter med centrum på promenadavstånd. För barnfamiljen finns fina parker som sprudlar av lek då många barnfamiljer bor just i området. Närheten till Gamla Uppsala och Röbospåret skapar möjlighet till rekreation och öppnar upp för fina löpturer i spåret. Nära till flera förskolor och skolor. Även Fyrishov ligger i närheten där det finns äventyrsbad, gym och utebad om somrarna. Här finns också många olika fritidsintressen för barnen att delta på! Centralstationen når du på fem minuters tur på bekväm cykelväg längst med järnvägen vilket gör detta till ett optimalt läge även för dig som pendlar. Pendlar du med bil når du E4 efter raksträcka på Råbyvägen.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Orgelgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kapellgardet-uppsala-kommun-orgelgatan-12-21301323

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar