Orgelgatan 10 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Orgelgatan 10

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 46 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till denna moderna och ljusa 2:a på Orgelgatan 10 i det eftertraktade området Kapellgärdet i Uppsala! Med sin boyta på 46 kvadratmeter och öppna planlösning är den här lägenheten ett perfekt val för dig som söker en bekväm och trivsam bostad.

Lägenheten ligger på femte våningen och här erbjuds hiss från markplan. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som rymmer matbord eller annan balkongmöbel. Köket är modernt och erbjuder all maskinell utrustning att önska. Generöst sovrum med plats för säng och gott om förvaring i stor garderob bakom skjutdörrar. Utöver detta finns badrum med klinkergolv och kaklade väggar. I badrummet finns duschhörna bakom glasväggar, tvättmaskin, wc och handfat med kommod och spegelskåp. Föreningen har även en stor gemensam takterrass med i ett underbart solläge mot Svartbäckens villakvarter.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen!

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Karta för Orgelgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-orgelgatan-10-20262975

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar