Onslunda 112 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Villa Onslunda 112

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 129 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till en mycket charmig enplansvilla byggd 2019, perfekt belägen i vackra omgivningar med härliga vyer. Det generösa och mycket välplanerade hemmet sträcker sig över 129 kvadratmeter, fördelat på ett ljust vardagsrum med eldstad, ett modernt kök och hela fyra sovrum varav det största har en walk-in-closet. Stora fönster fyller rummen med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Vidare finns det ett väl tilltaget badrum och även en extra toalett. På husets baksida har man en stor altan i fantastiskt solläge med utgång från både vardagsrum och föräldrasovrum. Huset är beläget nästan längst in på återvändsgata.

Tomten består av friköpta 1717 kvm + 675 kvm tomt med arrende som hör till fastigheten, vilket ger gott om utrymme för uteliv och grönytorna är välplanerade. En av höjdpunkterna på denna fastigheten är växthuset, ypperligt för odling eller avkoppling i trädgården på den välskötta tomten samt fina staket i traditionell stuk som sträcker sig kring delar av trädgården. Ett 40 kvadratmeter stort dubbelgarage erbjuder gott om plats för fordon och förvaring samt framför garaget finns uppfart med plats för flertal bilar, perfekt när man får gäster på besök.

Onslunda 112 ligger i en avslappnad och naturskön miljö som lockar till ett harmoniskt boende i fina omgivningar och utan störande trafik. Helt klart en fantastisk möjlighet att äga en fräsch och fin villa i ett område som andas lugn och natur.

Välkommen hem.

Karta för Onslunda 112

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vattholma-uppsala-kommun-onslunda-112-21295255

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74393

Lämna en kommentar