Ölandsresan 3E – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ölandsresan 3E

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till denna välplanerade och mycket ljusa gaveltrea om 62 kvm belägen på markplan med uteplats om 12 kvm belägen i österläge in mot den trevliga innergården. Här bor du med ett fantastiskt läge på gaveln med ljusinsläpp från två olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och trivsam. Lägenheten är inredd i skandinavisk stil med ljusa färger, ekparkettgolv och helkaklat badrum – allt av hög standard och stilrena materialval. Lägenheten är i ett otroligt fint skick.

Boarean om 62 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring med skjutdörrs garderob, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens uteplats i österläge – Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga dagar och kvällar som kommer att spenderas med nära och kära. Vidare erbjuds ett modernt kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet, master bedroom med en japansk flirt har plats för dubbelsäng, ett mindre sovrum samt ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3E har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var tionde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsen skogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.


Välkommen till denna välplanerade och mycket ljusa gaveltrea om 62 kvm belägen på markplan med uteplats om 12 kvm belägen i österläge in mot den trevliga innergården. Här bor du med ett fantastiskt läge på gaveln med ljusinsläpp från två olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och trivsam. Som boende på Ölandsresan 3E har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m.


Välkommen hem till Linneas Utsikt!

Detta är en kommande försäljning, varmt välkomna att visa ert intresse redan idag! Anne Weyde – Mäklaren genom livet.

Karta för Ölandsresan 3E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-savja-uppsala-kommun-olandsresan-3e-20329981

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar