Ölandsresan 3D – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.150.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ölandsresan 3D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 2018

– Våning 11 av 11 – 2,8m takhöjd – Stor terrass –

Här har du möjlighet att bo i en fantastisk 2:a om 65 kvm på våning 11 av 11, med en imponerande 16 kvm terrass. Lägenheten är i genomgående gott skick och erbjuder ett bekvämt och modernt boende.

Det helkaklade badrummet ger en känsla av lyx och komfort, köket erbjuder samtliga vitvaror man kan tänkas behöva och både vardagsrum och sovrum är väl tilltagna. Men det är inte bara bostaden som imponerar, Brf Linneas Utsikt är en förening som verkligen ger det lilla extra till sina medlemmar. Här finns ett fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal och hobbyrum. Dessutom kan du njuta av den gemensamma takterrassen som erbjuder en spektakulär utsikt över området.

På innergården finns en lekyta och en grillplats där du kan njuta av trevliga stunder med vänner och familj. Du kommer att älska den bekväma livsstilen här, med hiss, garage och cykelförråd. Allt är nytt och fräscht, precis som du förtjänar.

Området är också perfekt för dig som vill ha goda kommunikationer. Belysta cykelbanor tar dig snabbt in till city, och bussar med flera linjer och täta turer (var 10:e minut) gör det enkelt att ta sig runt. I närområdet hittar du allt du behöver, inklusive livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek och bibliotek.

Sävja, beläget ca 6 km från centrala Uppsala, är känt för sina vackra naturomgivningar och möjligheten till ett rikt friluftsliv. Det tar endast ca 10 minuter med bil till city, och du har en bra placering i förhållande till E4:ans påfarter som tar dig norr- och söderöver.

Missa inte chansen att bo i denna drömlika bostad med en idealisk plats för en aktiv livsstil!

Karta för Ölandsresan 3D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-savja-uppsala-kommun-olandsresan-3d-20749275

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar