Ölandsresan 3B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.650.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ölandsresan 3B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 94 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till Ölandsresan 3B och bostadsföreningen Linnéas Utsikt. Här finns nu en möjlighet att bli ägare till en av de mest eftertraktade bostäderna i området! Fastigheten har hyllats som ett mästerverk i Uppsala, och det är inte svårt att förstå varför när man ser detta landmärke som omges av frodig grönska i det charmiga området Sävja. Med lekplatser, vackra skogsområden och all service som behövs inom räckhåll är detta en plats att trivas på.

Stig in i ditt nya familjeboende, varmt välkomnad av ett omsorgsfullt utformat hem som bjuder in till gemytliga stunder tillsammans. Denna fräscha 4:a är belägen i en modern fastighet från 2018, vilket innebär att du får ett nyckelfärdigt hem, redo att bli din dröm bostad. Den optimala planlösningen erbjuder generösa sällskapsytor där du kan ge ditt eget unika avtryck.

Vi stiger in i den rymliga hallen med smarta förvaringslösningar, som enkelt gömmer undan era tillhörigheter. Längre in i bostaden möts du av tre stora sovrum, alla utrustade med platsbyggda garderober bakom eleganta skjutdörrar som sömlöst smälter in i rummen. Här får ni tillgång till generösa ytor som låter er inreda efter era personliga preferenser, utan att behöva kompromissa med utrymme. I anslutning till det stora och rymliga vardagsrummet som även har sin utgång till balkongen så öppnar sig det moderna Vedumköket, som erbjuder gott om yta för matplats och möblering. Här blir ditt hem till en social samlingspunkt, men om du vill ta det ett steg längre kan du även njuta av de härliga sommarkvällarna på den stora balkongen, med fri utsikt och plats för trevliga stunder tillsammans med nära och kära. Det ljusa och rymliga badrummet är en oas av elegans, helt helkaklat med vita väggar och kontrasterande mörkt klinkergolv. Här finner du en rad bekvämligheter, inklusive tvätt/torktumlare, en dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en komfortabel och funktionell miljö.

Men fördelarna slutar inte där! Till bostaden hör ett eget förråd, så du behöver aldrig kompromissa med utrymmet. Här har du möjligheten att leva ett liv där lyx möter bekvämlighet.

Föreningslivet på Ölandsresan 3B är fyllt av bekvämligheter och sociala möjligheter. Den stora och inbjudande takterrassen, gemensamma samlingslokaler och det välutrustade gymmet erbjuder en extra dimension till ditt boende. Innergården är vackert utformad och bildar en harmonisk enhet med fastighetens arkitektur. Föreningen erbjuder dessutom smidiga parkeringsmöjligheter både i garage och på uteplatser.

Ditt nya hem ligger med naturen och service precis utanför dörren, samtidigt som du har utmärkta kommunikationsmöjligheter med bil och buss som stannar precis utanför. Här bor du med närhet till skolor, idrottsplatser och härliga skogsområden, vilket ger något för alla i alla åldrar. Vill du utforska den vackra naturen närmare finns möjlighet till långa promenader och svampplockning i det närliggande Lunsen. Med bra kommunikationer tar du dig enkelt in till centrala Uppsala på bara 10-15 minuter med stadsbussen, och för den cykelintresserade finns fina cykelvägar till centrum och andra destinationer. I närområdet finns även närservice, vårdcentral och en välsorterad ICA-butik. För de som studerar vid SLU och Ultuna erbjuds även fina cykelstråk för smidiga förflyttningar.

Din dröm om det perfekta familjehemmet blir nu verklighet. Välkommen till ett boende där omsorgsfull design möter funktion och trivsel. Välkommen hem!

Karta för Ölandsresan 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-uppsala-uppsala-kommun-olandsresan-3b-20397181

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar