Ölandsresan 156A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ölandsresan 156A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 85,5 m²
  • Byggår: 1986

Välkomna till den här ljusa gavellägenheten med ordentligt stora rum, gott om förvaring, fina fräscha ytskikt där både badrum och kök är renoverade de senaste åren. Här har ni nästan 86 kvm fördelade på stor och välkomnande hall, klädkammaren är i anslutning till hallen vilket bäddar för att lätt hänga undan både jackor, skor och väskor. Badrummet är renoverat 2021 helkaklat med härlig mosaik med guldskimmer, dusch och installerad tvättmaskin. Köket från Härjedalskök är renoverat år 2022 och här finns gott om plats för många att laga mat och umgås. Matplatsen har härligt ljusinsläpp med fönster som är placerade i vinkel.

Vardagsrummet är stort och har utgång till lägenhetens härliga balkong som vetter mot framsidan av huset. Här njuter ni av solen från tidig eftermiddag till solnedgång. Två sovrum som båda är väl tilltagna i storlek, ljusa golv och tapetserade väggar, gott om förvaringsutrymmen. Hela lägenheten är vålvårdad och i fint skick,här är enkelt att flytta in och trivas.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Föreningen Brf Växtriket är omtyckt, välkskött och har en ekonomi i bra balans. I föreningen finns gym, bastu, gästrum och festlokal. Och härliga innergårdar och lekplatser.

Här bor du med skogen in på knuten, har fina kommunikationer in till centrala Uppsala. Busslinjerna är täta och turer går var tionde minut. Belysta cykelbanor som snöröjs vintertid. I närområdet finns service i form av bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och bibliotek. Området Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sin vackra natur och möjlighet till ett rikt friluftsliv. In till City tar du dig på 10 minuter med bil. Området är också strategiskt placerat i förhållande till E4:ans påfarter som tar dig både norr och söder.

Varmt välkomna på visning!
Anne Weyde – Din mäklare genom livet

Karta för Ölandsresan 156A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-savja-uppsala-kommun-olandsresan-156a-21338872

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75755

Lämna en kommentar