Odlingsvägen 58 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Radhus Odlingsvägen 58

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 1998

Välkommen till detta fantastiska 2-plans radhus beläget i det omtyckta området Lillkyrka i Enköping. Med en boyta på 130 kvm och hela 3 förråd finns det gott om plats för hela familjen att trivas. I denna trivsamma förening, Brf Nya Naturbyn, får du förmånen av en stor gaveltomt och inte mindre än 2 parkeringsplatser varav en under tak.

Bostaden har en praktisk planlösning med hela 4 sovrum och 2 badrum, perfekt för den aktiva barnfamiljen. På framsidan och baksidan finns uteplatser där du kan njuta av solen och lugnet samtidigt som barnen leker fritt. För den träningsintresserade finns ett elljusspår knappt 100m från tomten samt fornstigen några hundra meter bort, skogen är rikligt med lingon och blåbär. Här bor man med gångavstånd till skola och förskola vilket gör vardagen smidig.

Området kring Lillkyrka erbjuder idrottsaktiviteter och naturen är alltid nära med möjligheten till kolloni lott. Här kan du njuta av det lantliga läget samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Ca en timmes pendlingsavstånd till Uppsala, Västerås, Stockholm och ca 15 min in till centrala Enköping.

Miss inte chansen att bo naturnära och barnvänligt samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver.
Kontakta oss för mer information och visning!

Karta för Odlingsvägen 58

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-lillkyrka-enkopings-kommun-odlingsvagen-58-21361608

Avstånd till vatten: 3400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74597

Lämna en kommentar