Nyponvägen 3 – 7 – Håbo kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Nyponvägen 3

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 165 m²
  • Byggår: 2018

Vänligen kontakta mäklare Andreas för privat visning.

Välkommen till ditt drömhem på Nyponvägen 3 i vackra Bålsta! Denna enastående bostad erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och idylliskt läge, i ett av Bålstas mest eftertraktade områden, med närhet till både stadsliv och natur. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Bålsta centrum, med sina butiker, restauranger och service, ligger bara en kort cykeltur bort. För den naturälskande erbjuder området gott om möjligheter till friluftsliv, med grönområden och vackra promenadvägar.

Det fina huset erbjuder generösa ytor och moderna bekvämligheter. Här finns fyra rymliga sovrum, perfekta för en växande familj eller för att användas som gästrum eller kontor. Det öppna och ljusa vardagsrummet är idealiskt för sociala tillfällen och har direkt tillgång till den stora altanen och trädgården. Det moderna bygget skapar mycket goda förutsättningar för låga driftskostnader. Notera Energiklass B vilket är extremt bra. Energideklarationen i sin helhet finns tillgänglig under filer.

Köket är en dröm för alla som älskar att laga mat, med högkvalitativa apparater och generöst med förvaringsutrymme. Här kan du njuta av både vardagsmiddagar och större middagsbjudningar.

Trädgården är en fridfull oas med välskötta grönområden och en stor altan där du kan koppla av och njuta av det fina vädret. Perfekt för grillkvällar och sommarfestligheter.

Karta för Nyponvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-balsta-habo-kommun-nyponvagen-3-20885575

Avstånd till vatten: 400

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74651

Lämna en kommentar