Nyodlarvägen 26 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.390.000 kr

Beskrivning av Radhus Nyodlarvägen 26

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 1976

Välkommen till detta välskötta gavelradhus beläget i ett lugnt och trivsamt område i Bälinge. Radhuset är i fint skick och har genomgått omfattande renoveringar invändigt såsom kök från 2020, badrum på övre plan och i källaren är renoverade 2015 respektive 2011. Huset har överlag ljusa och moderna ytskikt som renoverades under 2019. Barnvänligt läge i Bälinge med omedelbar närhet till populära Sjungarparken och dess nyrenoverade lekplats.

På entréplan finner du ett rymligt och totalrenoverat kök som nås från både vardagsrummet och hallen. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har utgång till en härlig uteplats i söderläge. Ett badrum med dusch och groventré finns också på detta plan. I vardagsrummet har en vägg tagits ned och större fönster har satts in, vilket ger rummet en ljus och luftig känsla.

På övre plan finns tre sovrum, varav ett har en klädkammare, samt ett fräscht badrum med badkar. I källaren finns gillestuga, allrum, fräsch tvättstuga, bastu och bra förvaringsutrymmen. Trevlig baksida i soligt läge med uteplats som delvis är under tak. Dessutom finns en uteplats på framsidan som erbjuder kvällssol. Separat förråd som byggdes iordning 2019. Bilen parkerar ni på framsidan med plats för upp till två bilar. Det ingår även parkeringsplats i garage via samfälligheten som idag även utrustats med laddmöjlighet för elbil.

Bälinge är känt för sitt lugna och barnvänliga område med närhet till naturen. Här finns populära utomhusbad, skolor (Bälinge skola årskurs 1-5 & Hagmarken skola årskurs F-3), förskolor och god service i form av livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral. Det starka föreningslivet och de rikliga friluftsaktiviteterna gör området extra attraktivt. Dessutom finns det bra bussförbindelser till Uppsala med täta avgångar.

Välkommen till detta trivsamma radhus med en mängd fördelar för både familjer och den som uppskattar lugnet och närheten till naturen.

Karta för Nyodlarvägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-balinge-uppsala-kommun-nyodlarvagen-26-21272084

Avstånd till vatten: 4600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74382

Lämna en kommentar