Nygatan 2 – 4 – Heby kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Villa Nygatan 2

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till Nygatan 2-Östervåla

En energieffektiv villa i 1 plan med källare, med sina 92 kvadratmeter erbjuder detta hus ett ljust och fint kök i anslutning till ett vardagsrum med matplats och utgång till en inglasad altan, tre rymliga och lättmöblerade sovrum. Utöver detta finns ett källarplan med separat tvättstuga, inrett sovrum, bra med förvaringsmöjligheter. Villan har även en inredningsbar vind med fönster.
Här bor du i ett familjevänligt villakvarter. Ett stenkast bort ligger Östervåla skola F-9, Sporthall med gym, Ishall, Elljusbana. Och nära till skogen.

Dessutom finns en väl underhållen trädgård som kräver minimalt med skötsel, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet utan krångel.

Östervåla samhälle erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer.

Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Välkomna på visning!

Karta för Nygatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ostervala-heby-kommun-nygatan-2-21318169

Avstånd till vatten: 4200

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74046

Lämna en kommentar