Nyckelfärdigt Hus eller byggklar tomt! – – Håbo kommun

Utgångspris: 5.030.000 kr

Beskrivning av Villa Västra Måttan 2

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Betala endast handpenning om ca 165 000 kr nu och resten vid inflyttning (lånelöfte krävs). Total produktionstid till inflyttning 12-18 månader.

– 7 tomter redan sålda och ett hus finns rest på plats -

Väljer du ett ”nyckelfärdigt” hus så kommer det att byggas på en generös tomt med vidsträckt utsikt över vacker natur och Mälaren. Bostaden erbjuder hela 129 kvm bostadsyta, allt på ett plan. Ett stort och luftigt enplanshus med tre sovrum som standard. Här är bostaden för dig som gärna bjuder hem folk och som ser kök och vardagsrum som husets hjärta, är det här ett givet val. Sovrummen är strategiskt placerade i ena änden av huset, liksom de två toaletterna/badrum. Önskar du ytterligare ett sovrum placeras det i anslutning till övriga sovrum.

I priset ingår:
– Tomten
– Huset i grundversion (inkl. slutmålning och grundläggning)
– Carport med stort förråd (ca 11 kvm, inkl. slutmålning (valfri färg) och grundläggning)
– Finplanering (gräsmatta ca 500 kvm, altan ca 30 kvm, grusgång till huset samt brevlåda)
– Anslutningsavgifter och inkoppling av V/A, el och fiber

Utöver detta finns möjlighet till egna tillval (kostnad för eventuella tillval tillkommer)
Se vidare och läs mer om bostaden i bifogad dokumentation.

Ingen fastighetsskatt under de kommande 15 åren.

Väljer du istället att uppföra ditt eget drömhus och endast vill köpa tomten så går det såklart också bra. Samma gäller här med betalningen, men då endast på tomten. 10% nu och resten när huset står klart eller efter 2 år, det som kommer först!

Vatten och avlopp hanteras genom en gemensamhetsanläggning ägd av en Samfällighetsförening där alla fastigheter i området är medlemmar.

Samtliga 17 tomter medger stora byggrätter (20% av tomtytan) så att ni i framtiden kan utveckla ert boende med komplementbostadshus, garage, tillbyggnader, pooler, m.m. Som boende i Mälarvyn finns även möjlighet att hyra båtplats i närområdet, vilket även erbjuder förskolor, skolor, tennis- och padelbanor, badplatser, vårdcentral, lokala mataffärer och mycket mer. Allt detta bara ca 45 min från centrala Stockholm.

Kontakta mäklaren för mer information och för att reservera din tomt! Se bifogad tomtkarta med aktuella priser och lediga tomter!

Karta för Nyckelfärdigt Hus eller byggklar tomt!

https://www.hemnet.se/bostad/villa-haggeby-mattan-habo-kommun-vastra-mattan-2-20715015

Avstånd till vatten: 1200

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74694

Lämna en kommentar