Nybyvägen 7 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Nybyvägen 7

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 218 m²
  • Byggår: 2022

Nu har du chansen att förvärva ett två familjs-parhus. Perfekt för den större familjen eller generations boende eller varför inte hyra ut för en extra inkomst? Boyta ca 110 kvm per enhet, taxerad som en stor enhet om 218 kvm med dubbla Carports anno 2022 !

Boendet kännetecknas av påkostade materialval, ljusa ytskikt och stort härligt soldäck. När du kliver in i bostaden möts du av den stora ljusa hallen som erbjuder praktiskt klinkergolv samt en stor garderob. I anslutning till hallen finner vi det toppmoderna köket. Här har inget lämnats åt slumpen och här finner vi förvaring och arbetsytor i absolut toppklass. Vitvarorna kommer från högkvalitativa Bosch vilket bidrar till den lyxiga känslan i hela köket. Fortsättningsvis möts vi av det stora ljusa vardagsrummet. Här omfamnas vi av ljusa ytskikt samt det härliga ljusinsläppet från det stora glaspartiet. På baksidan finner vi det stora soldäcket med perfekt solläge. Här kan du ljuta av många soltimmar under sommarhalvåret. Här är den givna platsen för de sena grillkvällarna med familj och vänner. Slutligen på bottenvåningen hittar vi ett stort badrum/tvättstuga med ljusa kaklade väggar, dusch, tvättmaskin, torktumlare m.m.

En trappa upp omfamnas vi av ljusa ytskikt och trevligt ljusinsläpp i den välplanerade hallen. I anslutning till hallen finner vi två fullstora sovrum, kontor och ett välplanerat badrum. Sovrummen erbjuder härliga ljusinsläpp samt garderober för optimal förvaring. Samtliga sovrum, hallen och kontoret på övervåningen erbjuder ett påkostat parkettgolv som verkligen bidrar till den lyxiga känslan. Badrummet erbjuder kaklade ljusa väggar, dusch och kommod.
Boendet har också två carports med egen med förrådsdel samt bra förvaring.

Boendet nyttjas idag som två separata enheter. Dessa är till stor sett identiska, se planritning. Enhet nummer två erbjuder ett extra sovrum jämfört med enhet nummer ett. Detta på bekostnad av ett mindre vardagsrum på bottenvåningen.

Drömläge för pendlaren ! Strategiskt placerad på populära och familjära Grillby. Här erbjuds närhet till både storstadspuls och naturen. Från Grillby tar man sig enkelt till Stockholm (40 min), Västerås (30 min) , Enköping (14 min) och Uppsala (37 min). Samtidigt har du Mälaren och den vackra Grillbybygden med sina hällristningar och fornminnesrika områden precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning !

Karta för Nybyvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-grillby-enkopings-kommun-nybyvagen-7-21330539

Avstånd till vatten:

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74951

Lämna en kommentar