Dags för nya köksluckor?

Vi kan inte låta bli att tipsa er om bra företag, tjänster, produkter och annat som vi hittar, och den här gången är det köket det handlar om. Om du funderar på att byta köksluckor bör du ta dig en titt på Mälarkök som levererar köksluckor som passar alla kök.

Det låter kanske omöjligt då köksstommar kan se väldigt olika ut, men här handlar det inte om en lucka som passar allt utan om specialtillverkade luckor för just ditt kök. Det spelar med andra ord ingen roll vilket slags kök du har eftersom Mälarkök måttanpassar luckorna efter dina befintliga stommar. Detta är förstås väldigt smidigt för den som kanske har ett äldre kök som inte är helt spikrakt och enhetligt vad gäller mått, men lika smart är det också för nyare kök eftersom du med specialtillverkade luckor har mycket större möjligheter att få precis det du vill ha. Du kan med andra ord göra ditt kök riktigt personligt istället för att nöja dig med färdiga produkter.

Mälarkök erbjuder kostnadsfria hembesök där de har med sig prover på luckor och handtag så att du i lugn och ro i ditt eget kök kan hitta en stil som passar dig. De hjälper också till att mäta dina stommar vilket förstås är väldigt skönt då det annars kan vara ett stressmoment att få måtten rätt. Du slipper mäta, kontrollmäta och mäta igen för att vara på den säkra sidan – Mälarkök tar hand allt, till och med monteringen.

När det gäller själva luckorna finns det något för alla, från modernt till klassiskt eller lantligt, samt en mängd olika färger. Mälarkök har verkligen luckor för alla kök, oavsett vilken typ av kök du har och vilken stil du föredrar. Att de dessutom både har konkurrenskraftiga priser och produkter av hög kvalitet är grädden på moset. Helt enkelt en väldigt bra deal för dig som ska byta köksluckor!