Nunnavägen 15 – 8 – Håbo kommun

Utgångspris: 4.985.000 kr

Beskrivning av Villa Nunnavägen 15

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 1990

Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i natursköna Slottsskogen för den stora familjen.
Låt mig presentera denna ljusa väldisponerade souterrängvilla med hela 8 rum och kök, varav 5 sovrum, liggandes på en stilla återvändsgata i Skokloster.

Huset har genomgående parkettgolv, förutom i köket som har laminatgolv, här är det gott om sovrum med härligt ljusinsläpp. På entréplan finns ett stort påkostat badrum med jacuzzi och dusch och det finns även en stor rymlig tvättstuga, förutom ett sällskapsrum med pelletskamin finner du också tre sovrum och en stor klädkammare.

På övre plan finns ett väl tilltaget kök med plats för stort matbord, i direkt anslutning till köket tar du dig ut till den stora altanen på baksidan där man får plats för matgrupp, loungegrupp och gott om utrymme för matlagning vid grillhörnan. Här har du också en gästtoalett, två väl tilltagna sovrum, ett stort sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matbord, även här tar du dig ut till altanen.
Den fantastiska altanen runt tre av bostadens sidor gör så att du kan njuta solen från soluppgång till solnedgång.

Huset har 2 luftvärmepumpar och pelletskamin och det isolerade dubbelgaraget har luftvärmepump, elektrisk port och har även en elbilsladdare. På den stora uppfarten får du lätt plats för 3-4 bilar.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Nunnavägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-slottskogen-habo-kommun-nunnavagen-15-19175898

Avstånd till vatten: 950

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74696

Lämna en kommentar