Novilla 2 – 1 – Håbo kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Novilla 2

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 37 m²
  • Byggår: 1991

Kontakta mäklare för visning!

Välkommen till denna charmiga etta på Novilla! Med en yta på 37 kvm erbjuder denna bostad både praktiskt boende och en mysig atmosfär. Inne i lägenheten möts du av ett fräscht intryck. Köket är utrustat med vita köksluckor, bänkskiva i laminat och rostfri, vitt kakel, ugn, fläkt och kyl/frys. Praktisk skjutdörrar som möjliggör att skapa ett rum. Vardagsrum som rymmer säng, soffa och skrivbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin.

Föreningen har en stabil ekonomi och den låga månadsavgiften gör detta till ett prisvärt boendealternativ. Dessutom har du fri utsikt över takåsarna, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Här kan du njuta av den vackra utsikten och samtidigt vara nära kommunikationer för en smidig vardag.

För den bilburne finns även möjlighet till parkering i närheten, medan de som föredrar att promenera har närhet till vatten och grönområden. Dessutom finns möjligheten till garage för extra förvaringsutrymme. Tillhörande förråd i samma trapp som bostaden.

Bålsta Centrum är en trivsam plats att bo på, med närhet till service, restauranger och shopping. Här finner du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Missa inte chansen att få denna pärla till bostad, kontakta oss redan idag för mer information och visning!

Karta för Novilla 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-balsta-centrum-habo-kommun-novilla-2-21308631

Avstånd till vatten: 1100

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74632

Lämna en kommentar