Nöthårsvägen 65 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 295 000 kr

Beskrivning av Radhus Nöthårsvägen 65

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till detta trevliga radhus, beläget på attraktiv adress i populära Nåntuna. Här bor ni nära förskolor och skola och med gångavstånd till välsorterad ICA-butik. I området har ni även närhet till härliga grönområden, skidspår och Lunsenskogens uppskattade naturreservat.

Entréplan är tillbyggd för att få en större hall, vilket också ger köket extra rymd. Här finns även ett trevligt vardagsrum med utgång till altanen och husets baksida, som vetter mot allmänningen med gräsytor, med gott om plats för lek för både stora och små. På övre plan finns ett fräscht helkaklat badrum, två större sovrum och en walk-in-closet med bra förvaring i Elfasystem. Radhusets vind inreddes år 2020 och ger ett extra sovrum eller allrum, vilket gör att man utnyttjar husets yta maximalt. Genomgående välplanerade kvadratmeter där man kan skapa fler sovrum vid behov.

Lättskött tomt i fritt och soligt läge med altan mot allmänning. Garageplats finns i länga samt extra förvaring i fristående förråd intill entrén.

Här bor du lugnt i en trivsamt barnvänligt kvarter, knappt 5 kilometer söder om Uppsala. Trevligt område med bra bussförbindelser och mycket fin cykelled in till centrala Uppsala. I närheten av bostaden finns påstigning till flertalet bussförbindelser och bara 100 m bort finns en välsorterad livsmedelsbutik, återvinningsstation, frisör och pizzeria. Här har man även närhet till fina lekplatser, naturen och vackra strövområden i Lilla Djurgården med elljusspår, naturreservatet kring Lunsen och Årike Fyris.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Nöthårsvägen 65

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-nantuna-uppsala-kommun-notharsvagen-65-21353344

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75757

Lämna en kommentar