Norrtäljegatan 3B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrtäljegatan 3B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår:

Kontakta mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till Norrtäljegatan 3B och detta optimala boende mitt i stan med mysig och skyddad innergård. Här bor du nära både Resecentrum och gågatan, vilket gör livet enkelt och tillgängligt.

Lägenheten har generösa ytor och bra ljusinsläpp, belägen på första våningen för bekvämlighetens skull. Varje del av utrymmet är smart utformat och väl använd för att passa dina behov.

Ljuset strömmar in genom stora fönster och skapar en luftig atmosfär. Planlösningen är funktionell med en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett öppet vardagsrum som flyter samman med köket och ett sovrum som rymmer en dubbelsäng. Köket är praktiskt med tillräckligt med förvaring och plats för en matgrupp. Badrummet är komplett med dusch, wc, handfat och en bekväm tvättmaskin.

Detta hem erbjuder en trygg och lugn tillvaro samtidigt som det ligger nära allt du behöver. Välkommen till ett praktiskt och bekvämt boende mitt i stadens livliga atmosfär!

Fålhagen är en populär stadsdel i Uppsala, här bor du nära allt. Bara över gatan ligger Resecentrum, perfekt för pendlaren, strax därefter finns hela Uppsala centrum. På Vaksalatorg, runt hörnet, bedrivs levande torghandel och där ligger också Uppsala Konsert och Kongress med konserter, föreläsningar luncher mm. Tvärs över Vaksalatorg finns populära köpcentret Kvarnen med all tänkbar service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Runt om i området ligger flertalet restauranger och träningsanläggningar, detta är verkligen ett område som har allt!

Karta för Norrtäljegatan 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-norrtaljegatan-3b-21058656

Avstånd till vatten: 600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75327

Lämna en kommentar