Norrtäljegatan 32 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrtäljegatan 32

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 1944

– Högst upp i huset
– Centralt läge
– Gångavstånd till Resecentrum
– Nuvarande ägare disponerar källarförråd
– Nära till restauranger, service och natur

Nu finns chansen att flytta in i denna charmiga tvårummare som är belägen på en av Uppsalas mest eftertraktade adresser. Denna fantastiska lägenhet kännetecknas av en genomtänkt planlösning med detaljer så som en generös takhöjd, fint genomgående trägolv och flertalet härliga fönsterpartier från två väderstreck. Här bor ni i ett ostört läge med närhet till restauranger, kommunikationer, butiker och natur!

Här välkomnas ni av en öppen hall med gott om avhängningsalternativ, från hallen nås även den rymliga klädkammaren med gott om förvaring. Vidare in kommer lägenhetens vardagsrum som är stort och ljust, här finns det gott om plats för all önskvärd möblering så som en större soffa, tv-möbel, sidebord och matbord. I bostadens kök finner man bra arbetsytor, god förvaring samt all maskinell utrustning i form av spishäll, integrerad ugn, micro, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Här finns också plats för en större matplats intill köksfönstret att avnjuta middagar tillsammans med familj och vänner. Lägenhetens sovrum är rogivande och rymligt, här finns det plats för en dubbelsäng och byrå samt gott om förvaring i de inbyggda garderoberna. Bostaden bjuder också på ett Fräscht badrum. Lägenheten är genomgående ljus och härlig, detta är en perfekt tvårummare för er med högt ställda krav. Missa inte denna!

Bostadsrättsföreningen är välskött och har utfört många av de större renoveringarna. Garage och p-platser finns och på omkringliggande gator finns boendeparkering. Attraktiv utemiljö med villakänsla tack vare lugnt belägna och vackert grönskande gårdar med utemöbler och grillmöjlighet. I byggnaderna finns också tvättstugor, cykelförråd/barnvagnsförråd och hobbyrum.

Här bor du i vackra kvarter i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger ett bra pendlarläge. Du bor också nära Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. I anslutning till det finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. Ica-affär, apotek, systembolag och restauranger. Trots bostadens relativt centrala läge finns det vacker grönska i närheten med ett flertal parker i området. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några minuter.

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Emma Vallin!

Karta för Norrtäljegatan 32

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-norrtaljegatan-32-20445495

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75327

Lämna en kommentar