Norrlandsgatan 44 B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 990 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrlandsgatan 44 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 1959

Välkomna till denna hemtrevliga tvårummare med balkong i fritt läge, belägen i Luthagen/Stabbys lugna och naturnära kvarter intill Stabbyskogen.

Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med inbyggd förvaring, välutrustad kök med matplats för ca 4 personer. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Här ifrån nås den högt belägna balkongen i fritt och solsäkert söderläge mot den lugna innergården. Trevligt sovrum med ljusa ytskikt och inbyggda garderober för förvaring. Stamrenoverat, helkaklat badrum från 2015 med dusch och handdukstork. Lägenhetsinnehavaren disponerar två externa förråd.

Här bor du med promenadavstånd till stadskärnan och nära Ekonomikum. Naturen finner du runt knuten med elljusspår i Stabbyskogen och längs gärdet. På Mimmi Ekholms plats finns mataffärer, flera populära restauranger, konditori, apotek och vårdcentral. Området är lugnt och trivsamt med boende i alla åldrar.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. I föreningen finns många gemensamma utrymmen såsom gym, tvättgarage, gästrum, festlokal, cykelförråd, barnvagnsförråd, garage, hobbyrum, och stora gräsytor med lekplats och grillmöjligheter.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.tiunda40.se

Tillträde går att få snart eller ges i överenskommelse med säljaren.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Norrlandsgatan 44 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-norrlandsgatan-44-b-21348952

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75229

Lämna en kommentar