Norrlandsgatan 15 A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 975 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norrlandsgatan 15 A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 131 m²
  • Byggår:

I en vacker fastighet från 1912 med en mysig och prunkande gemensam trädgård i Luthagens lugna villakvarter ligger denna mycket smakfulla etagelägenhet om 130 kvm samt 20 kvm biyta med snedtak. Lägenheten, liksom fastigheten, totalrenoverades 2013 med exklusiva och stilsäkra materialval i tidstypisk stil.

Lägenheten har genomgående massiva vitsåpade trägolv, ljust målade väggar, vackra spröjsade fönster, takkupor, platsbyggda garderober samt på plan ett en fungerande kakelugn och på plan två en mysig braskamin. Takhöjden på plan ett är 2,8 och vindsplan har öppet i taknock. Lägenhetens två badrum är smakfullt inredda med vitt kakel, Öländsk rödbrun kalksten och dimbar ledspotbelysning. Köket har en rejäl matplats, fint vitrinskåp, bänkskivor i Carraramarmor, bred induktionsspis från Smeg och rostfri fläkt från Ilve.

Planlösningen erbjuder på plan ett kök och vardagsrum alternativt sovrum samt badrum med dusch. En vacker bred trappa leder upp till vindsplan med ett mycket stort allrum med snedtak, synliga takbjälkar och vackra fönsterpartier. Här finns vidare två sovrum och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Om fler sovrum önskas finns möjlighet att dela av allrummet vilket vi redovisar i de alternativa planlösningarna. Ytskikten är i fint skick med platsmålade golvsocklar, taklister, vackra dörrfoder och spegeldörrar som förhöjer känslan. På vindsplan finns ett finurligt förrådsloft och i källaren ytterligare ett förråd om ca 3,5 kvm.

På Norrlandsgatan 15 bor du i ett attraktivt och lugnt område med närhet till allt Uppsala stad har att erbjuda. Centrumkärnan och Resecentrum når du med cirka 15 minuters trevlig promenad & endast ett stenkast bort finner du Fyrisån där du kan njuta av dess vackra promenadstråk. Här finns även närhet till Stabbyskogen, rofylld miljö i Gamla Uppsala samt Fyrishov med bad & stort utbud av sportaktiviteter. Uppskatta goda bussförbindelser och närhet till motorvägens påfart för smidig pendling med bil.

Karta för Norrlandsgatan 15 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-luthagen-uppsala-kommun-norrlandsgatan-15-a-21350030

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75229

Lämna en kommentar