Norra Storgatan 67 – 7 – Heby kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Villa Norra Storgatan 67

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 194 m²
  • Byggår: 1960

Nu saluförs en unik fastighet i Tärnsjö med det ursprungligen gårdsnamnet Haga. Här finns utrymme för den stora familjen samt för dig som önskar möjlighet till egen hobbyverksamhet eller motorintresse i hemmet.

Norra Storgatan 67 är fint och lite lantligt beläget då det är det sista huset i tätorten i Tärnsjö. Här njuter du av en insynsskyddad och vacker tomt där häck och grönska ramar in tomten på ett naturligt sätt. De 4 050 kvm erbjuder utrymme för både lek och avkoppling. Det finns rikligt med fruktträd och bärbuskar samt utrymme för goda planterings- och odlingsmöjligheter. Baksidan vetter mot banvall som är lämplig för gång- och cykelväg mot samhället.

De generösa och rejäla komplementbyggnaderna ger möjlighet till egen hobbyverksamhet, verkstad- och/eller motorintresse. Här finns generösa garage och hobbyrum samt carport med plats för flertalet bilar. Det stora dubbelgaraget har en porthöjd på cirka 2,60 meter

Bostadshusets 194+51 kvm om 7 rum och kök erbjuder optimal planlösning med generösa ytor och bra förvaringsmöjligheter. Du möts av en ljus och inbjudande hall. I köket finns det gott om förvaringsskåp, rejäla arbetsytor och rymlig matplats. Vardagsrummet är stort och trivsamt och går i fil med matrummet som rymmer många middagsgäster. Under vinterhalvåret gläds du av den fungerande eldstaden. Från vardagsrummet når du altan mot husets baksida. Entréplan erbjuder även ett sovrum och ett mindre rum som med fördel kan användas som arbetsrum. Övre plan ger allrum som är passande som tv-rum och alkoven med burspråk passar bra till arbetsrum eller lekrum. Från allrummet når du husets balkong. Vidare finns tre rejäla sovrum och en toalett. Källarplan inrymmer förråd, matkällare, tvättstuga och garage. Fastigheten är fiberansluten, har kommunalt vatten och avlopp, har ett nyare värmesystem och solceller är installerat. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Bo i ett trevligt samhälle i en levande landsbygd ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala. Till de båda städerna ges bussförbindelser för både jobbpendlare och för gymnasieelever. Busshållplats finner du med en kort promenad från fastigheten. Till Tärnsjö hör det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten med flera hundra meter långa sandstränder. För de yngre finns det flertalet förskolor samt skola F-6. Tärnsjö har ett aktivt idrottsliv med idrottshall, gym, fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana. Det finns många fina promenadstråk, skogar för svamp- och bärplockning samt elbelyst motionsspår där du kan åka längdskidor vintertid. I Östervåla (ca 15 km bort) finns skola 7-9 samt gott om sportaktiviteter även där bl. a. ishockey.

Varmt välkommen att boka dig för visning!


Karta för Norra Storgatan 67

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-tarnsjo-heby-kommun-norra-storgatan-67-21362621

Avstånd till vatten: 500

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74045

Lämna en kommentar