Näs-Björnarbo 3 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 750 000 kr

Beskrivning av Villa Näs-Björnarbo 3

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 119 m²
  • Byggår: 1977

Lantligt boende med fantastisk utsikt och närhet till bekvämligheter.

Detta praktiska och fina 1-plans hus erbjuder en perfekt kombination av lantlig idyll och modern bekvämlighet. Beläget lite på höjden och erbjuder en fantastisk utsikt över gröna åkrar och ängar. Lantligt men samtidigt är det bara en kort 5-minuters bilresa till Stenhagens centrum, där du hittar allt du behöver.
Huset har ett stort trädäck där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Perfekt för grillkvällar och umgänge med vänner och familj. När temperaturen sjunker så finns även en inglasad del av uteplatsen där du kan koppla av och njuta av naturen, oavsett väder.

Huset erbjuder två bra sovrum, stort vardagsrum som ligger öppet mot matplatsen och köket, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är rejält och vältilltaget med stora arbetsytor. Stort helkaklat badrum samt toalett med tvättstugedel. Huset är i gott skick med ljusa ytskickt.

Bra dubbelgarage med gott om plats för bilarna och extra förvaring. Kallförråd som erbjuder extra förvaringsmöjligheter.

Detta hus är det perfekta valet för dig som vill bo i en lugn och naturskön miljö, samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Gångavstånd till golfbana och endast 15 min bilfärd till city.

Karta för Näs-Björnarbo 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-skarfalten-uppsala-kommun-nas-bjornarbo-3-21345752

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar