Näckrosgatan 3B – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Näckrosgatan 3B

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 1958

Nu har ni möjligheten att förvärva en mycket inbjudande bostad med inredd vind och källare på attraktiva Näckrosgatan 3B. Detta charmiga hem ligger inbäddat bland gröna och lummiga villakvarter i Brf Renfanan, där ni får tryggheten av en bostadsrättsförening men ändå känslan av att bo i ett eget hus.

På entréplan välkomnas ni av en inbjudande hall, ett allrum och ett helkaklat badrum med dusch. Det ljusa köket är fullt utrustat och har en öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet med öppen spis och utgång till hemmets baksida. Här finns även ett rymligt sovrum med bra förvaring.

Vindsplanet erbjuder två fina sovrum och en wc, vilket ger gott om utrymme för familjen. Källarplanet är inrett med ett trevligt allrum som kan anpassas efter egna behov, vilket gör detta hem ännu mer flexibelt och användbart.

Baksidan av huset har en stor och härlig altan med utsikt över öppna gräsytor, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter för hela familjen. Till bostaden hör även två förråd och en parkeringsplats, vilket ger extra bekvämlighet.

Salabacke är ett populärt område endast 8 minuter från stadskärnan, med utmärkta bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar som snabbt tar dig till Centralstationen. Området är omtyckt av människor i alla åldrar och erbjuder härliga grönområden, parker, populära caféer och restauranger. Här finns närhet till både Willys och Årstahallen med sina generösa öppettider samt flera förskolor, skolor och aktiviteter för barn och ungdomar.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tagit del av all information.

Karta för Näckrosgatan 3B

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-6rum-johannesback-uppsala-kommun-nackrosgatan-3b-21347037

Avstånd till vatten: 2200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75437

Lämna en kommentar