Musikvägen 112 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Musikvägen 112

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78,5 m²
  • Byggår: 1976

Välkommen till en naturnära 3:a – med radhuskänsla i barnvänligt kvarter och med egen uteplats på fram och baksidan av huset.

Bostaden är välplanerad med en välkomnande hall, ett renoverat kök från 2017 och rymlig matplats. Ytskikten i bostaden renoverades 2022. Rymligt vardagsrum med utgång till den trevliga uteplatsen i ett avskilt läge med förmiddagssol, en del av uteplatsen är under tak här kan du njuta av trevliga middagar med vänner. Det finns också två större sovrum, en klädkammare med fönster som kan nyttjas som hemmakontor och förvaring samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har också ett kallförråd där ex vis barnvagn, cyklar och trädgårdsredskap kan förvaras. Uteplatsen framför entrén är insynsskyddad med plats för både utemöbler och grill, här kan ni njuta av solen stor del av dagen.

HSB 57 Serenaden är en trygg och stabil förening med en aktiv styrelse där många renoveringar redan är utförda. På föreningens område finns välskötta grönytor, bilfri innergård och flera gemensamma lokaler för medlemmar. Allt detta ger familjen möjlighet att njuta av en lugn och trygg tillvaro med naturen inpå knuten och nära till samhällsservice.

Du kommer att bo i ett barnvänligt bostadsområde med stora generösa grönområden och flera lekplatser. Gottsunda centrum ligger på promenadavstånd (750 meter) och där finns större mataffärer, butiker, apotek och vårdcentraler. Motionsspår, simhall och sportanläggningar finns också på gångavstånd. Tack vare bra och täta busskommunikationer samt fina cykelvägar till och från Uppsala city, kommer du enkelt att kunna ta dig runt.

Anmäl ditt intresse för att boka in en visning och ta del av eventuell förhandsinformation.

Karta för Musikvägen 112

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-gottsunda-uppsala-kommun-musikvagen-112-21344821

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75650

Lämna en kommentar