Murargatan 2B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Murargatan 2B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 63,5 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna mycket välplanerade fina ljusa trea som är smakfullt kök och genomgående stilrena ljusa fina ytskikt. Bostaden är belägen i ett ostört och insynsskyddat läge , med parkliknande innergård samt närhet till en av Salabackes mest omtyckta parker. En balkongen i sydöstligt med morgon och förmiddagssol. Genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljus och rymd som i kombination med den genomgående ljusa färgsättningen skapar en mycket ljus läcker karaktär.

Den ljusa planlösningen känns härligt modern och inbjudande som erbjuder rymlig hall med bra förvaring, Stilrent modernt kök som erbjuder mycket över och underskåp med matplats, stamrenoverat helkaklat badrum utrustat med installerad tvättmaskin, stort vardagsrum som låter ljuset flöda in i rummet samt utgång till den härliga balkongen, två ljusa sovrum.

Välskött förening med låg månadsavgift som har genomgått de stora renoveringarna såsom stamrenovering, säkerhetsdörrar och 3-glas fönster.

På Murargatan 2B bor du i ett mycket populärt läge i lummiga Salabacke med gång- och cykelavstånd till centrum och Resecentrum. Bekvämt promenadavstånd till underbara grönområden samt till service vid Willys och Brantingstorg som erbjuder bland annat mataffär, apotek och en trevlig grekisk restaurang. Närhet till ständigt expansiva Gränby köpstad, stadens största shopping galleria, som erbjuder all service du behöver. Bra bussförbindelser till city med hållplats nära husknuten. Bra pendlarläge med kort avstånd till E4:an.

Kontakta ansvarig mäklare Adam Heikkilä för mer information!

Karta för Murargatan 2B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-sala-backe-uppsala-kommun-murargatan-2b-21361097

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75437

Lämna en kommentar