Murargatan 14D – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Murargatan 14D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56,1 m²
  • Byggår: 1956

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa på Murargatan 14D, här bor du på en lugn gata men med närhet till både centrum och grönområden samt trevliga kvarters restauranger och café. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och charmigt kök med fina originaldetaljer bevarade. Utöver den goda förvaring i köket finns även plats för matgrupp intill fönster samt med utgång till balkong med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Vidare in finns ett stort vardagsrum som får fint ljusinsläpp från fönster, här finns plats för större soffa samt trevlig matgrupp. Lägenhetens har en mysigt sovrum in mot gården, med bra förvaring i inbyggda garderober samt plats för större säng. Den välkomnande hallen har bra med avhängningsyta för ytterkläder, samt inbyggd garderob och badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Utöver förvaringen i lägenheten tillhör det två förråd till lägenheten.

På Murargatan 14D bor du i välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning, där flera utav de större renoveringarna är gjorda. Som boende här bjuds du också andra fördelar som bl a cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum och tvättstuga. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, TV och bredband. Föreningen har en gemensam mysig innergård som är inbjudande för grillkvällar och aktivitet med stora gräsytor.

Här bor du med närhet till flera grönområden med trevliga parker och promenadstråk samt flertalet matbutiker, restauranger och caféer och på promenadavstånd finner du Uppsalas godaste pizza! Till Uppsalas stadskärna och centralstationen cyklar du på endast 8 minuter! Samt att alla Uppsalas universitetsinstitutioner ligger på cykelavstånd.

Varmt välkommen på visning

Karta för Murargatan 14D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-murargatan-14d-21267155

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75437

Lämna en kommentar