Murargatan 12 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.900.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Murargatan 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1956

Välkomna till en mycket ljus och välplanerad lägenhet i gott skick och balkong som vetter in mot gården med kvällssol.

Fast pris – Först till kvarn!

Planlösningen ger rymlig hall med bra förvaringsutrymme, generöst vardagsrum med arbetshörna bakom vägg, trivsamt kök med matplats, två sovrum varav det ena med halvöppen planlösning mot varadsgrummet och utgång till balkong samt stamrenoverat, helkaklat duschrum med tvättmaskin.

Mycket välskött bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna redan avklarade, låg månadsavgift där även bredband 750-1000 Mbit/s ingår. I byggnaderna finns bra gemensamhetsutrymmen och förutom det sedvanliga utbudet med tvättstugor, hobbyrum etc. så finns här en relaxavdelning med bastu och köksutrustning för enklare förtäring för ca 8 personer samt övernattningsrum, vilket kan vara mycket värt vid besök av långväga gäster.

Salabacke är en attraktiv stadsdel, med bekväm närhet till det mesta. I kvarteret finns bl.a. närlivs och restauranger och det är gångavstånd till Willys, ICA-butiker och till Gränby Staden tar du dig snabbt via cykel. Det är också ett bekvämt pendlarläge med bil via närliggande påfart till E4:an och busshållplats finns i närområdet.

Karta för Murargatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-salabacke-uppsala-kommun-murargatan-12-20819615

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75437

Lämna en kommentar