Murargatan 12 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Murargatan 12

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 23,4 m²
  • Byggår: 1957

Välkommen till Murargatan 12, nu har du chansen att bli ägare till denna välplanerade 1:a i Salabacke!

Här möts du av en hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt plats för förvaring i hallens tre garderober. Intill hallen finner du bostadens badrum utrustat med wc, handfat, dusch med duschvägg samt ett badrumsskåp för förvaring.

Vidare finner du bostadens allrum, här finns plats för säng, soffa, tv med tv-bänk samt mindre matgrupp. Här ges fint ljusinsläpp från lägenhetens fönster som vetter ut mot föreningens innergård. Invid allrummet finner du bostadens kök utrustat med spis, ugn samt delad kyl och frys. Disko med diskbänk i rostfritt stål, stänkskydd i ljust kakel och målade väggar.

Lägenhetsinnehavaren disponerar över två förråd.

Här bor ni i en välskött förening där värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu med relax, samlingslokal och gästrum.

Genom åren har föreningen utfört flera större renoveringar och underhåll så som bland annat stamrenovering, fönsterbyte och takrenovering.
Föreningen har låg skuldsättning om 1641 kr/kvm (skuldsättning per kvm upplåten med bostadsrätt, årsredovisning 2023).

Bostaden finner ni i ett lugnt läge med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information!

Karta för Murargatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-salabacke-uppsala-kommun-murargatan-12-21328381

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar