Murargatan 10A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Murargatan 10A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,9 m²
  • Byggår: 1957

Flytta rakt in i en snygg 2:a i omtyckta Salabacke. Här bor du tryggt, utan insyn , på 3:dje våningen i en ljus lägenhet med balkong och underbara grönytor som tillhör föreningen.
Lägenheten är i mycket gott skick med ett välutrustat kök, rymlig hall med plats för hatthylla samt dubbelgarderob. Vardagsrummet ger plats för flera aktiviteter och kan möbleras på flera sätt. Sovrummet har ett generöst garderobsparti. Vackra parkettgolv i båda rummen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Här går det att bara flytta in och trivas, med både bostad och område.
Den här bostadsrättsföreningen har en ”kringbyggd” innergård som sommartid är mycket populär med gräsmatta, planteringar, lekplats, grill- och uteplatser. Det finns också tillgång tillgång till relax med bastu, pingisrum, hobbyrum samt övernattningsrum för dina gäster.

Salabacke är en mycket älskad och eftersökt stadsdel som präglas av generösa grönområden och stora innergårdar. Lugnt och tryggt bor du bekvämt, med både cykel- och gångavstånd till Gränby centrum, Uppsala city och Boländerna. Matbutiker, restauranger och välkända konditorier finns i närområdet, liksom annan service t ex förskolor, skolor och lekplatser, vårdcentral och apotek.
Pendlingsmöjligheterna är utmärkta, med bara några minuter till E4-påfarten, täta bussförbindelser samt fina och belysta promenad- och cykelvägar.

Karta för Murargatan 10A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-salabacke-uppsala-kommun-murargatan-10a-21290132

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75437

Lämna en kommentar