Munters gata 63 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 575 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Munters gata 63

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1986

Välkommen till denna charmiga hörnlägenhet med hiss från markplan och en inglasad balkong, belägen i den trevliga föreningen Nyby gård. Här bor du i en fin parkmiljö med grönska precis utanför dörren.

Lägenheten har en välplanerad layout som inkluderar ett helkaklat badrum, en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme via en klädkammare och ett kök med plats för flera personer vid matplatsen. Det ljusa vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp, och ett rymligt sovrum. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, perfekt för avkoppling.

Detta bekväma boende erbjuder även gemensam tvättstuga och förråd på samma våningsplan som lägenheten, vilket underlättar vardagen.

Föreningen är välskött och erbjuder många bekvämligheter såsom motionsrum, bastu, samlingslokal och cykelförråd. Området är lugnt och lummigt med närhet till grönområden, Gamla Uppsala och Röborundan med sina motionsspår. Här bor du med cykelavstånd till både city och Gränby köpstad. Området är barnvänligt med gårdar, lekplatser och den populära Nyby Gård-parken.

I närområdet finns förskola och skola samt all nödvändig service vid Heidenstams Torg, Willys och det ständigt växande Gränby Centrum. För pendlaren är det nära till en påfart till E4
och bra busskommunikationer till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Munters gata 63

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-nyby-uppsala-kommun-munters-gata-63-21364252

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75439

Lämna en kommentar