Morkullevägen 84A – 9 – Uppsala kommun

Utgångspris: 9 900 000 kr

Beskrivning av Villa Morkullevägen 84A

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 202 m²
  • Byggår: 1966

Välkommen till detta unika vackra hem som ligger beläget på den attraktiva adressen Morkullevägen 84A. Denna drömvilla erbjuder dig ett lyxig hem, där inget har lämnats åt slumpen.

Det första du möts av är de mycket generösa ytorna och en rymd utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och altandörrar åt båda uteplatserna skapar en härlig atmosfär.
Här möts du av en fiskbensparkett och det exklusiva italienska köket är integrerat med vardagsrummet och blir som en vacker möbel till rummet. Badrummet på övervåningen är försedd med marmorelement och varje detalj är genomtänkt för att ge en känsla av lyx som genomsyrar hela detta hem.

Den totala ytan uppgår till 320 kvadratmeter och har kan du anpassa hemmet efter just dina behov. En rymlig och representativ villa eller ett normal stort hem med uthyrning. Eller varför inte ett generationsboende. Då detta hem har flera separata entréer fungerar det dessutom utmärkt för den egna företagaren.

I den välskötta trädgården finns blommor, träd och två stora uteplatser så du kan fånga solen från tidig morgon till sen kväll. Här finns också plats för lek och aktivitet.

På uppfarten framför huset får du plats med flera bilar, här finns laddstolpe för elbil.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har kort promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo.

Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke.

Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Karta för Morkullevägen 84A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-sunnersta-uppsala-kommun-morkullevagen-84a-20549319

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75652

Lämna en kommentar