Morgonvägen 11 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Morgonvägen 11

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 99 m²
  • Byggår:

I attraktiva och barnvänliga Storvreta ligger denna stora och luftiga fyra om hela 99 kvm med möjlighet att inreda förråd och skapa en mindre 5 rok. Bostaden har egen ingång från markplan och en rofylld uteplats/täppa med med eftermiddagssol. Vid entrén finns även en egen, möblerbar uteplats.

Lägenheten består av ett rymligt kök med god arbetsyta, bra med förvaring samt plats för större matsalsgrupp, tre rejäla sovrum och ett förråd/halvrum med eget fönster som med fördel kan inredes till ett mindre sovrum eller kontor. Vidare hittar du ett gediget vardagsrum med bra ljusinsläpp och med utgång till uteplatsen. Bostaden har dessutom två badrum badrum.

Här bor du i en välmående förening med många faciliteter, bland annat ett relativt nytt gym med fri och gratis tillgång för föreningens medlemmar, föreningen har även tankar på att etablera ett mindre utegym inom det kommande året. I föreningen finns även en bastu, snickarverkstad och pingisbord att låna utan kostnad, det finns även en gemensam föreningslokal utrustad med möbler som går att hyra för sammankomster med familj och vänner, till föreningslokalen hör även en uteplats där man sommartid kan grilla och umgås utomhus. Till föreningen hör även fyra cykelförråd och ett barnvagnsförråd samt två stora och välutrustade tvättstugor.

Bostaden är belägen i ett lugnt område med närhet till naturen samtidigt som du har goda kommunikationer mot både Uppsala och vidare mot Stockholm. I Storvreta finns även bekvämligheter såsom matbutiker, restauranger och apotek. Du hittar även Gränbystadens köpcentrum beläget endast ca 13 minuter bort vilket ger fler shoppingmöjligheter. Förskolor och skolor finns inom bekvämt avstånd, med Himmelvägens förskola och Lyckebo förskola. I Storvreta finns även flera skolor såsom Storvretaskolan, Pluggparadiset och Ärentunaskolan alla inom en fem minuters promenad. Med alla dessa bekvämligheter och möjligheter är detta en perfekt plats för familjer att bosätta sig och göra till sitt nya hem!

Denna kommer ut till salu inom kort! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Morgonvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-storvreta-uppsala-kommun-morgonvagen-11-21361406

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74332

Lämna en kommentar