Morängatan 69D – 5 – Knivsta kommun

Utgångspris: 4 395 000 kr

Beskrivning av Villa Morängatan 69D

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 129 m²
  • Byggår: 2016

Här välkomnar jag er till ett mycket välplanerat gavelhus med ett perfekt läge i området som ger dig både utsikt över både skog och park. Här kan du njuta av en lagom stor tomt och ett insynsskyddat läge med ett hus som ligger i slutet av en lugn återvändsgata. Detta bostadsområde är ett mycket familjärt bostadsområde med en uttryckt trevlig grannsämja.

Bostadshuset har en altan som är anlagd längsmed gavelpartiet och ger dig sol både på förmiddag, dagen samt med en ljuvlig kvällssol. Precis där kvällssolen skiner har nuvarande ägare placerat både grill och middagsbordet med en tilltalande vy över parken, genomtänkt. Detta välplanerade hus har hela fyra sovrum på övervåningen har gjort smakfulla tillval. Här får du ett mycket uppskattat pendlarläge med direkt närhet till E4:an där det tar ca 43 minuter med bil in till centrala Stockholm. Alternativt kan man ta tåg från Knivsta till Stockholm om ca 28 minuter.

Bostadsområdet Alsike är ett modernt bostadsområde med en fridfull och grönskande omgivning samtidigt som området lämpar sig väl för pendlare. Kommunikationen med buss in till Knivsta tar ca 15 min. Från Knivsta går tåget till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I närområdet finns det skola, förskola, sushirestaurang samt pizzeria. Mataffären Coop ligger dessutom endast en kortare promenad bort om ca 4 minuter och har dessutom mycket generösa öppettider. Alsike och Knivsta är områden som lockar med ett rikt naturliv, flera närliggande badmöjligheter samt en blomstrande föreningsverksamhet. Här är platsen som ständigt växer och utvecklas, och som många väljer att kalla sitt hem.

Välkommen till ditt nya husliv!

Karta för Morängatan 69D

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-alsike-knivsta-kommun-morangatan-69d-21334301

Avstånd till vatten: 2500

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74147

Lämna en kommentar