Morängatan 62c – 5 – Knivsta kommun

Utgångspris: 4 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Morängatan 62c

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 129 m²
  • Byggår: 2017

På Morängatan 62C i Knivsta finner ni detta charmiga och stilfullt inredda bostadsrättshus. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till flera skolor och förskolor. I anslutning till huset finns en lekpark där barnen kan leka tryggt på egen hand. Huset ligger på en lugn återvändsgata, vilket innebär minimal trafik och ett lugnt boende.

Bostadsrättsföreningen erbjuder hus i två storlekar, och detta är den större modellen. De extra kvadratmeterna och den genomtänkta planlösningen gör detta till ett idealiskt hem för både par och större familjer.

På entréplanet möts ni av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Intill hallen finns en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för att snabbt kunna ta hand om leriga kläder efter en dag utomhus. Från hallen når ni även det välutrustade köket med en inbjudande köksö som fungerar som en naturlig samlingspunkt mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning och leder ut till en härlig altan som med fördel möbleras med en lounge grupp.

Övre planet utgör husets mer privata del med fyra sovrum, ett badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i det externa förrådet intill groventrén. Hela nedre planet och båda badrummen är utrustade med golvvärme för extra komfort.

På uppfarten finns det gott om plats för parkering av bilen samt så har det här installerats en laddbox till den som har elbil.

Alsike är en strategiskt välplacerad ort för dig som vill ha enkel tillgång till Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För den som föredrar att lämna bilen hemma finns en busshållplats bara några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flera skolor, förskolor, en pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop och gymmet STC ligger endast cirka 400 meter från bostaden. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek och simhall. På andra sidan Gredelbyleden finns elljusspår för längdskidåkning på vintern, en MTB-bana och en BMX-bana. För barnfamiljer finns ett rikt utbud av barn- och ungdomsidrott med bland annat Alsike IF (fotboll för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Morängatan 62c

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-alsike-knivsta-kommun-morangatan-62c-21346573

Avstånd till vatten: 2300

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar