Morängatan 50 F – 3 – Knivsta kommun

Utgångspris: 2 175 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Morängatan 50 F

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2014

Mycket fin och modern 3:a belägen i lugnt och barnvänligt område i Alsike. Här har ni naturen utanför dörren och närhet till förskolor, skolor, service och kommunikationer. Lägenheten är belägen på våning två med stor terrass med eftermiddag- och kvällssol.

Välkomnade hall med stor öppning mot det generösa vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som skapar trevliga sällskapsytor. Köket har hög standard, bra förvaring och praktiska arbetsytor. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger fint ljusflöde. Värmen i lägenheten kommer via kornischer ovan fönstren, varför det inte finns några element vilket gör lägenheten lättmöblerad, .Vidare finns två rymliga sovrum med bra förvaring i bägge rum. Rymligt helkaklat badrum med komfortgolvvärme (el), kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch. En bostad i mycket fint skick och den generösa takhöjden om ca 2,70 m ger bostaden en luftig och rymlig känsla.

Ett isolerat förråd hör till bostaden och ligger under bostadens altan samt en parkeringsplats med el-plint som kostar 400 kr/mån.

Området är lugnt och barnvänligt och det finns en trevlig radhuskänsla. Intill föreningen finns en fin lekpark som omges av skog. I direkt närhet finns också elljusspår, naturreservatet Gredelby hagar med stigar, vandringsleder och fina picknickställen. I närheten finns också förskolor och skolor, mataffärer och service. Intill föreningen finns också kommunikationer som tar er till Uppsala smidigt. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart någon minut bort.

Karta för Morängatan 50 F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-alsike-knivsta-kommun-morangatan-50-f-21278489

Avstånd till vatten: 2300

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74147

Lämna en kommentar